Wie ben ik

Ik ben Joke van Soeren, 55 jaar, getrouwd, 2 kinderen en trotse oma van 2 kleinzoons. Naast mijn praktijk werk ik als afdelingssecretaresse/ decentrale planner in het ziekenhuis.

Vanaf mijn 22levensjaar en de start van een chronische ziekte worstelde ik al met mijn gewicht. Van alles heb ik geprobeerd. Allerlei diëten tot en met afslankclubs. Natuurlijk viel ik af maar het kwam er ook zo weer bij en zelfs nog meer. Nu ben ik in balans en is de gezonde leefstijl mijn hoogste prioriteit.

Inmiddels ben ik gediplomeerd Gewichtsconsulent en ben ik aangesloten bij BGN de beroepsvereniging van gewichtsconsulenten.

In oktober 2018 ben ik mijn eigen praktijk gestart en combineer ik het werken als secretaresse/teamondersteuner met het begeleiden van mensen naar een gezonde leefstijl.

Bekijk hieronder foto’s van de praktijk.

Je gaat niet op dieet maar past je leefstijl aan!