Unieke combinatie van voedingsadvies en beweging

Op serieuze maar laagdrempelige manier aan een nieuwe levensstijl werken. Onze coaches Joke van Soeren en Esmeralda Rebelo staan klaar om vanaf 16 september 2019 met humor en enthousiasme met jou aan de slag te gaan.

AquaSlank (i.v.m. corona maatregelen gestopt)
In ons nieuwste programma “AquaSlank” combineren Joke en Esmeralda voedingsadvies met bewegen. Hierdoor ga je niet alleen met je gewicht en gezondheid aan de slag, maar met je hele levensstijl. Het resultaat? Een gezonder lichaam, een goed eetpatroon en leuke nieuwe contacten.

Vanaf 16 september kun je aan de slag met AquaSlank. In drie maanden werk je toe naar een gezonde levensstijl. In die maanden kun je elk week, op drie vaste tijden in de ochtend en twee momenten in de avond, aansluiten bij de speciale AquaSlank-lessen van Esmeralda, Dylan en Nicole. Verder mag je onbeperkt komen banen zwemmen en meedoen aan de lessen Aquajogging. En dit alles voor maar € 145,00!

Verantwoord bewegen
“De Aquaslank-lessen hebben we speciaal voor dit programma ontwikkeld,” legt beweegcoach Esmeralda uit. “Het zijn lessen in groepsverband, waarbij we oefeningen in het water doen waarmee je hele lichaam op een verantwoorde manier wordt getraind. Je werkt onder andere aan spieropbouw en mobiliteit, en we richten ons daarnaast op het verbruik van energie en het opbouwen van een conditie. Het mooie aan sporten in het water is dat het heel soepel gaat. Je hebt geen gewrichtsbelasting en ook mensen met overgewicht kunnen hier makkelijk bewegen. Plezier en effectiviteit staan altijd voorop!”

Drie voedingsbijeenkomsten
Maar je gaat niet alleen in beweging komen. Samen met Joke pak je ook je eetpatroon aan. “Zonder honger en zonder shakes,” zegt Joke. “Met normaal eten, zodat je de juiste voedingstoffen binnenkrijgt.” Tijdens drie bijeenkomsten laat Joke zien hoe je op een simpele manier veranderingen kan doorvoeren waar je zelf blij van wordt én je hele gezin mee kan leven. “Tijdens de eerste bijeenkomst laat ik zien wat gezonde voeding is. Tijdens de tweede bijeenkomst gaan we met de groep op ‘food safari’ in de supermarkt. De derde bijeenkomst komen we samen om te kijken hoe het gaat met iedereen.”

Naast de groepsmeetings is er elke twee weken een weegmoment. “Ik geef opdrachten mee om in acht stappen thuis een gezond eetpatroon op te bouwen, van ontbijt tot diner. In de groeps-app delen we recepten en kun je met mede-afvallers in contact blijven. Het mooie is dat ik vaak van mensen terugkrijg dat ze afvallen zonder dat ze het gevoel hebben op dieet te zijn.”

Ook je gezondheid kan een enorme boost krijgen door de veranderingen die je stap voor stap doorvoert. “Bij veel van mijn cliënten daalt bijvoorbeeld het cholesterolgehalte in het bloed. Zo kan het zijn dat medicatie niet meer nodig is of verminderd kan worden. Maar om dit soort problemen te voorkomen raad ik ook alle twintigers aan om vast aan de slag te gaan!”

Doe mee!
Schrijf je nu in bij de receptie voor maar € 145,-. Hier zitten de voedingsbijeenkomsten, AquaSlank-lessen en het meedoen aan Aquajogging bij inbegrepen. Uiteraard kan het abonnement verlengd worden en kun je blijven sporten zolang je wil, zonder tussenstopperiodes.

Bron: https://sprenkelaar.nl/aquasport/aquaslank/