Gezond afvallen in Apeldoorn bij Gewicht in Balans met Joke!

Samen met jou op een gezonde verantwoorde manier afvallen. Met goede voeding volgens de Schijf van Vijf. Het is geen dieet maar een gezonde leefstijl met naast aandacht voor goede voeding, aandacht voor voldoende bewegen en ontspanning. Kortom ik help je heel graag om samen te werken naar een gezond gewicht waarbij je niet het gevoel hebt op dieet te zijn maar bezig bent met het vinden van een gezonde balans!

Gewicht verliezen in Apeldoorn!

Ik ben Joke van Soeren, 52 jaar, getrouwd, 2 kinderen en oma van onze kleinzoon. Naast mijn praktijk werk ik als secretaresse/teamondersteuner.

Vanaf mijn 22levensjaar en de start van een chronische ziekte worstel ik al met mijn gewicht. Van alles heb ik geprobeerd. Allerlei diëten tot en met afslankclubs. Natuurlijk viel ik af maar het kwam er ook zo weer bij en zelfs nog meer.

Inmiddels ben ik gediplomeerd Gewichtsconsulent en ben ik aangesloten bij BGN de beroepsvereniging van gewichtsconsulenten.

In oktober 2018 ben ik mijn eigen praktijk gestart en combineer ik het werken als secretaresse/teamondersteuner met het begeleiden van mensen naar een gezonde leefstijl.

Kijk snel verder op mijn website.